(+34) 930 130 258

OCT1BRE. Una historia en procés.

La veu és del poble!

El procés, el sí o el no, el referèndum legal, el referèndum il·legal, el dret a decidir, les paperetes i les urnes, les converses polítiques plenes de silencis, els cossos de seguretat, els interrogatoris, els aplaudiments i els crits del poble!

Catalunya està vivint moments històrics i volem saber què opines, com ho vius, si creus que és necessari, si es podria haver arreglat parlant o si no hi ha res a fer.

Si vols que la teva veu, a favor o en contra, estigui present al documental “OCT1BRE, UNA HISTÒRIA EN PROCÉS” fes-nos arribar la teva opinió.

Com participar?

Només cal que emplenis el següent formulari i ens enviïs el teu vídeo d’opinió seguint les següents instruccions.

FORMULARI DE PARTICIPACIÓ “OCT1BRE. Una historia en procés.”

COM GRAVAR LA TEVA OPINIÓ?

Pots gravar el teu vídeo d’opinió amb el telèfon mòbil o amb qualsevol altre dispositiu. Per a garantir que les teves gravacions es puguin fer servir et recomanem que localitzis un espai sense sorolls, intenta que algú et pugui fer les preguntes rere la càmera, utilitza en la mesura del possible la màxima llum natural, grava en horitzontal, i sobre tot, no editis les gravacions.

Un cop el tinguis acabat, envia’ns-el per correu electrònic a hola@lantoniafilms.com o bé per wetransfer si l’arxiu és molt pesat.

Qüestionari:

  1. Nom, professió i edat
  2. Com estàs vivint aquests dies?
  3. Què en penses del procés i què significa per a tu la Independència de Catalunya?
  4. Afegeix allò que creguis convenient.

També ens pots enviar les gravacions que hagis captat durant aquests dies, ja siguin de concentracions, d’accions ciutadanes a favor o en contra, detalls,…

Ajuda’ns a fer que arribin veus de tot el territori, esperem les vostres opinions!

Gràcies a tots i totes.

OCT1BRE. Una historia en procés.

¡La voz es del pueblo!

El proceso, el sí o el no, el referéndum legal, el referéndum ilegal, el derecho a decidir, las papeletas y las urnas, las conversaciones políticas llenas de silencios, los cuerpos de seguridad, los interrogatorios, ¡los aplausos y los gritos del pueblo!

Cataluña está viviendo momentos históricos y queremos saber qué opinas, como lo vives, si crees que es necesario, si se podría haber arreglado hablando o si no hay nada que hacer.

Si quieres que tu voz, a favor o en contra, esté presente en el documental “OCT1BRE, UNA HISTORIA EN PROCESO” haznos llegar tu opinión.

¿Cómo participar?

Necesitamos que rellenes el siguiente formulario y nos envíes tus vídeos de opinión siguiendo las instrucciones que encontrarás más abajo.

FORMULARIO DE PARTICIPACIÓN “OCT1BRE. Una historia en procés.”

¿CÓMO GRABAR TU OPINIÓN?

Puedes grabar tu vídeo de opinión con el teléfono móvil o con cualquier otro dispositivo.

Para garantizar que tus grabaciones se puedan utilizar te recomendamos que localices un espacio sin ruidos, que intentes que alguien te pueda hacer las preguntas tras la cámara, utiliza en la medida de lo posible el máximo de luz natural, graba en horizontal, y sobre todo, no edites las grabaciones.

Una vez hayas acabado, envíanos los materiales por correo electrónico a hola@lantoniafilms.com o por wetransfer si resulta muy pesado.

Cuestionario:

  1. Nombre, profesión y edad
  2. ¿Cómo estás viviendo estos días?
  3. ¿Qué piensas sobre el proceso y qué significa para ti la Independencia de Cataluña?
  4. Añade aquello que consideres.

También nos puedes enviar las grabaciones que hayas captado durante estos días, ya sean de concentraciones, de acciones ciudadanas a favor o en contra, de detalles,…

Ayúdanos a hacer que lleguen voces de todo el territorio ¡esperamos vuestras opiniones!

¡Gracias a todos y todas por participar!

lantonia films facebook 32pxlantonia films instagram 32pxlantonia films vimeo 32px

Copyright © Lantonia Films. All Rights Reserved

Production by Lara Andrés Comunicación y RRPP